keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Lintuparatiisin Hemmo

Hemmo on nyt hoidossani kolmatta päivää. Lintu on kasvanut huomattavasti ja höyhenpuvun väritys on jo selkeä. Siipisulat työntyvät tupeistaan ja Hemmo sukii niitä jo nyt ahkerasti sekä räpistelee siipiään vahvistaakseen lihaksiaan. Edistys on huomattavaa ja on vain ajan kysymys koska Hemmo hyppää pois laatikosta sillä jalat ovat vankat ja vahvat, vain ruuasta pullea vartalo estää sitä nousemasta tarpeeksi korkealle.

Matojen kaivaminen on työlästä ja siksi olemme kehittäneet uusia ruokareseptejä. Kaupasta pakastettua koiranjauhelihaa, hiukan jauhoja, multaa, pieniä matoja, ylivuotisia retiisinsiemeniä, hyönteisiä ja riittävästi nestettä tasapainottamaan ruokavalio. Lisäksi Hemmo syö eläviä matoja. 

Uloste on pakattu kestävään kapseliin ja tämä prosessi saattaa myös elvyttää huonosti itävät ylivuotiset retiisinsiemenet? Hemmo on nyt saanut niin mansikan-, kukkien kuin retiisinsiemeniä. 

Lannoitepatruunat haudataan maahan siihen paikkaan josta madot on kaivettu. Jos paikalle kasvaa mansikoita saavat tulevat rastassukupolvet syötävää, jos tulee retiisejä saavat fasaanit nyhtää ne ruuakseen eikä niiden tarvitse kurkottaa hankalaan katettuun ihmisille tarkoitettuun retiisipenkkiin. Mahdollisista kukista saavat nauttia hyönteiset jotka liittyvät ravintoketjuun lintujen kautta. 

Näin Hemmon kanssa yhdessä edistämme Lintuparatiisin elämää ja parhaamme mukaan yritämme turvata sen tulevaisuuden. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti