tiistai 20. syyskuuta 2011

Mäyräkoiran takapuoli

Varmalta taholta saamani tiedon mukaan on viime viikon Uutisvuoto-ohjelmassa tuotu esiin se tosiseikka, että naiset, joilla on leveä ahteri, ovat älykkäämpiä kuin sulavamuotoiset vähällä selluliitilla varustellut naiset. Koska Uutisvuoto on asiaohjelma, on totuus kiistaton.

Minä, joka olen viime aikoina keskittynyt lähinnä eläimiin, aloinkin siis miettiä heti päteekö sama totuus myös muussa luomakunnassa. Ensimmäisenä tulee tietysti mieleen koira, onhan koira esimerkiksi poliisin toiminnassa ehdoton apu vaikeassa rikosten torjunnassa ja etsintätoimissa. Koiran älykkyys on myös kiistaton, osaavathan koirat matematiikkaa, sanoja ja tottelevaisuutta sivistyneessä mielessä, toisin kun monet ihmiset. Koirat toimivat niin sotilaina, poliiseina kuin etsivinä, aina virkansa puolesta vastuullisissa yhteiskunnallisissa tehtävissä. Ilman koiraa moni rikos jäisi selvittämättä. Huumeiden etsinnässä koira on ehdoton poliisin apuvälinen, ruumiskoirat löytävät sen mitä naaraamalla ei saada pintaan ja raunioista koirat löytävät hautautuneet sieltä minne ihmisen aistit eivät yllä.

Mäyräkoiraa ei käytetä poliisikoirana, mutta kokemukseni mukaan juuri mäyräkoiralla on sen kehon ja pään kokoon verrattuna kohtuullisen suuri takapuoli. Koira on toki juuri tarkoitukseensa sopivan sulavamuotoinen, ei se ahteristaan jää kiinni luolakokeessa. 

Kokemusteni perusteella tiedän myös, että mäyräkoira on älyttömän fiksu ja viisas. Voisiko siis nartun mäyräkoiran älykkyyden taustalla olla juuri omega-3 rasvahappojen varastoituminen sen takapuoleen? Fiksulle koiralle tämä varasto on ehdoton etu.

Toisaalta omega-3:n varastoiminen voi olla monessa tapauksessa myös täysin turhaa, sillä jos nupissa ei toimi mikään ei rasvahapolla voi sen toimintaa parantaa. Perus edellytys tämän varaston käytölle onkin siis että moottorissa täytyy olla riittävästi tehoa jotta polttoaineelle löytyy kulutusta. Tämän jokainen auto-insinööri ymmärtää. Miksi varustaa auto 100 litran tankilla, jos kulutus on neljä litraa satasella ja tankkaamassa käydään 500 ajokilometrin jälkeen.

Miksi varustaa urheiluauto pakettiauton tavaratilalla jos halutaan aerodynamisuutta ja sulavaa liikkuvuutta mutkissa ja suorilla? Uskallan esittää tämän kysymyksen koska en ole se kuuluisa Audi-mies, vaan ihan tuiki tavallinen Suomalainen nainen.

.

2 kommenttia:

  1. Ei pakettiauton perätila ei silkkiä kaipaa eikä hevosen puolikkaalla tee seksikkäämpää kuin makkaraa.

    VastaaPoista
  2. "Elämä on
    pantterikalsareiden omega3:sta repeilevät saumat."

    Diana von Swiadectwa

    VastaaPoista