lauantai 17. elokuuta 2013

Homo Natura Goes To Art

Tämä ensimmäinen teos kuvaa Homo Naturaa matkalla taiteen moniulotteiseen symmetrian maailmaan. Vaikka polku on suora, taiteilija ei pysty suoriutumaan matkasta ilman kommelluksia:


Tässä toisessa teoksessa etsiydytään perimmäisen kysymyksen äärelle eli teos kuvaa yksinkertaisuudessaan siipiä ja luonnollisesti lentokyvyttömän olennon ehtymätöntä kaipuuta oppia lentämään. Ikaros-myytti kertoo yksinkertaisuudessaan miten tällainen unelma romuttuu 4ulotteisessa maailmankaikkeudessa:


 Teos Langenud Liblikas on toteutettu sekatekniikalla, joka on taiteilijalle uutta niin ilmaisultaan kuin tyylikieleltään. Se kuvaa rationaalisten kulminaatiopisteiden kohtauspaikkaa, jossa perhonen evoluution ja ekosysteemin luonnollisena osana esteettisessä herkkyydessään on hukassa:Tämä teos on omistettu Marimekon kopiokohun siivittämänä vastaukseksi Arabian posliinilautastuotannon kilpailukyvyn heikkenemiseen. Tätä designia voivat nämä tai vastaavat yritykset yrittää kopioida ansiokkaasti omien innovaatioiden puutteessaan:


Tämä teos kuvaa Perseidien maksimia elokuussa 2013. Pilviseltä taivaalta taiteilijan katse on siirtynyt kohden äärimmäisyyttä, sitä pistettä, jossa toukkavaihe muuttuu perhoseksi: 


Superfood on nykyajan trendi. Tässä edellisen teoksen aike on kuvattu ravinnon muodossa ja se odottaa vain oikeaa viinivalintaa tullakseen nautituksi:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti