torstai 11. marraskuuta 2010

Homo Natura Arvot
 

Homo Natura Arvot:

Oikeudenmukaisuus
Tärkeintä ihmisten maailmassa on oikeudenmukaisuus, niin itseään kuin muita kohtaan. Älä kohtele muita väärin, mutta älä odota, että sinua kohdellaan aina oikein. Kaikki eivät ole siihen valmiita.

Uusiutuminen
Uusiutuminen on tärkein arvo niin fysiikan kuin psyyken kannalta. Ihmisen solut kuolevat ja syntyvät koko ajan, mutta henkisen kasvun ja muutoksen suhteen on sinun tehtävä koko ajan oma-aloitteista työtä. Niin fyysiseen kuin henkiseen muutokseen voit vaikuttaa valinnoilla. Uusiutuminen on jatkuva prosessi, jos katkaiset sen pysähdyt paikoillesi.

Tasa-arvo
Kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia keskenään ikään, sukupuoleen, kieleen, kansalaisuuteen tai etniseen taustaan katsomatta. Niin yksinkertaista se on ihmisten kesken, mutta luonnon monimuotoisuuden kannalta asia on paljon vaikeampi ratkaistavaksi. Mieti sitä, se on inhimillistä uusiutumista, joka johtaa oikeudenmukaisuuteen.

Inhimillisyys
Inhimillisyys on hyve, mutta myös elämäntapa. Kohtele muita niin kuin haluaisit heidän kohtelevan sinua, riippumatta siitä keitä he ovat. Inhimillisyys virheellisesti liitetään ihmisyyteen, mutta maailmankaikkeudessa on paljon muutakin johon se voi kohdistua. Mieti sitä, muista se aina, eivätkä sinulta lopu uudet ajatukset koskaan...


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti